Η OPUS ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την κατασκευή των νέων γραφείων της εταιρείας MARSH, του κυρίαρχου στον κόσμο μεσίτη ασφαλίσεων και σύμβουλο διαχείρισης κινδύνων, που βρίσκονται στο Μαρούσι. Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά στην ολική διαχείριση του έργου από έναν μόνο contractor αφού η OPUS ανέλαβε επίσης το construction management καθώς και το σχεδιασμό και υλοποίηση της μετεγκατάστασης της εταιρείας, σε επίπεδο υποδομών, εξοπλισμού και ΙΤ.

Η  OPUS ανταποκρίθηκε απολύτως στα πρότυπα και τις απαιτήσεις της Διοίκησης του Ομίλου MARSH & McLennan Companies με έδρα το Λονδίνο, διαχειριστή των κτιρίων της MARSH σε όλο τον κόσμο, τόσο όσον αφορά στα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που τέθηκαν, όσο και στο αυστηρό χρονικό πλαίσιο διάρκειας μόλις δύο μηνών. Σημαντικό ήταν τα νέα γραφεία να αποπνέουν το παγκόσμιο κύρος, τη δυναμική και την εξειδίκευση της εταιρείας τόσο προς τους επισκέπτες της  , όσο και εσωτερικά προς τα στελέχη της.

«Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που η συνεργασία μας με την  OPUS εξελίχθηκε τόσο ομαλά. Είμαστε απόλυτα επιβεβαιωμένοι για την επιλογή μας, για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τοτο construction management και τη γενικότερη διαχείριση του έργου από την OPUS και τον κ. Θοδωρή Αντωνιάδη..Το αποτέλεσμα είναι τα νέα μας γραφεία να αποπνέουν τις αξίες, το όραμα και την προοπτική του Ομίλου, με επίκεντρο τους ανθρώπους του», δήλωσε η CEO της MARSH, κα Ντορίνα Οικονομοπούλου.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που οι επικεφαλής της MARSH & McLennan Companies  ταυτίστηκαν με το όραμα που είχαμε για τα νέα γραφεία της MARSH στην Ελλάδα και μας εμπιστεύτηκαν τη δημιουργία τους. Ήταν για εμάς καθήκον να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό στις απαιτήσεις του διεθνούς αυτού Ομίλου, όπως άλλωστε κάνουμε με όλους μας τους πελάτες», δήλωσε με τη σειρά του ο κ. Θοδωρής Αντωνιάδης,   επικεφαλής της ομάδας αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και construction manager του έργου.

Το έργο ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Μαΐου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η MARSH, είναι ο κυρίαρχος στον κόσμο μεσίτης ασφαλίσεων και σύμβουλος διαχείρισης κινδύνων. Διαθέτει περίπου 59.000 υπαλλήλους που συνεργάζονται προκειμένου να εξυπηρετούν τους πελάτες τους σε περισσότερες από 130 χώρες στον κόσμο. Είναι θυγατρική εταιρεία της MARSH & McLennan Companies, του παγκόσμιου Ομίλου παροχής υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις σε θέματα κινδύνου, στρατηγικής και ανθρώπινου δυναμικού. Η MARSH & McLennan Companies είναι επίσης η μητρική εταιρεία της Guy Carpenter, ηγέτιδας εταιρείας παροχής υπηρεσιών σε θέματα κινδύνων και αντασφαλιστικής διαμεσολάβησης, της Mercer, ηγέτιδας εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας, σύνταξης, ανάπτυξης ταλέντων και επενδύσεων και της Oliver Wyman, ηγέτιδας εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών management.