Η OPUS ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την κατασκευή των γραφείων κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο της Οινοποιίας στο Μαρούσι.

Το κτίριο, μία αυτόνομη κατοικία της δεκαετίας του 70, ανακατασκευάστηκε και ανακαινίστηκε πλήρως. Τα γραφεία αναπτύσσονται σε τρία επίπεδα.

Στο ισόγειο έχει δημιουργηθεί ένας ζεστός χώρος φιλοξενίας επισκεπτών, πελατών και γευσιγνωσίας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ένα μεγάλο εντυπωσιακό τζάκι, ειδικός φωτισμός tubes και ένα wine bar. Ο χώρος εξυπηρετείται από μία μοντέρνα κουζίνα από την οποία υπάρχει άμεση πρόσβαση στο χώρο χωρίς όμως να είναι ορατή και ένα WC το οποία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με χρήση «γήινων» και φιλικών υλικών όπως φυσικό κονίαμα, ξύλο και παλιό πλακάκι.

Στον πρώτο όροφο ο υφιστάμενος εσωτερικός εξώστης έχει μετατραπεί σε ένα όμορφο και εντυπωσιακό meeting room με όλες τις απαραίτητες IT υποδομές, ενώ στον υπόλοιπο όροφο έχουν διαμορφωθεί τα γραφεία των στελεχών.

Στον τρίτο όροφο έχει κατασκευαστεί ένας ξενώνας στον οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν επισκέπτες ή στελέχη του Οινοποιείου όταν έρχονται για επίσκεψη από τους αμπελώνες της επαρχίας. Προκειμένου να εκμεταλλευτούμε την όμορφη θέα από το δώμα του κτιρίου που έχει κατασκευαστεί ο ξενώνας (Πάρνηθα, Πεντέλη, προς τα ΒΑ και ΟΑΚΑ, Κόμβος Κηφισίας, Αθήνα προς τα ΝΔ) έχουμε αντικαταστήσει την τοιχοποιία με χωρίσματα φυμέ κρυστάλλου.

Το σύνολο των γραφείων δίνει μία “cozy” ζεστή αίσθηση, που συνάδει πλήρως με το αντικείμενο της εταιρείας.