Η OPUS ανέλαβε την ολική ανακαίνιση διαμερίσματος, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί κυρίως μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Στην ανακαίνιση διαμερίσματος Airbnb ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο να αξιοποιηθούν πλήρως οι χώροι του διαμερίσματος, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Επομένως σχεδιάστηκε ένας custom-made καναπές με μηχανισμούς κρεβατιού, ο οποίος συνολικά μπορεί να προσφέρει πέντε θέσεις ύπνου.

H κουζίνα σχεδιάστηκε σε minimal γραμμή, σε dark chocolate απόχρωση, με γυαλί σε custom εκτύπωση. Το vintage ψυγείο της εταιρείας Bompani σε μαύρη απόχρωση, συνδυάστηκε αρμονικά με τη minimal κουζίνα, ολοκληρώνοντας ιδανικά το αισθητικό αποτέλεσμα.

Στο μπάνιο επικρατεί η υφή της πατητής τσιμεντοκονίας σε φυσική απόχρωση, η οποία αναδεικνύεται ιδανικά με τους περιμετρικούς γραμμικούς φωτισμούς.

Στο υπνοδωμάτιο, το μπάνιο αλλά και την κουζίνα, κυριαρχούν οι αποχρώσεις του γκρι και ο σχεδιασμός είναι minimal. Σε όλους τους χώρους έχει δωθεί ιδιαίτερη έμφαση στο lighting design. Κρυφοί φωτισμοί έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να αναδεικνύουν το σχεδιασμό της κατοικίας, τα χρώματα και τις υφές των υλικών, αλλά παράλληλα να εξυπηρετούν και τις λειτουργικές ανάγκες της.