Project Description

Η ομάδα της OPUS ανέλαβε την ανακαίνιση του συγκεκριμένου διαμερίσματος, σχεδιάζοντας custom-made έπιπλα σε συνδυασμό με ειδικές κατασκευές και αρχιτεκτονικό φωτισμό.

Ο φωτισμός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη ανακαίνιση κατοικίας. Στην είσοδο του διαμερίσματος, συναντάμε μία ιδιαίτερη custom-made βιβλιοθήκη, με κινητά και σταθερά στοιχεία από διάτρητη laser-cut λαμαρίνα η οποία αναδεικνύεται μοναδικά με τον RGB LED φωτισμό, που εναλλάσσεται σε διάφορα χρώματα.

Αντίθετα, η κουζίνα σχεδιάστηκε σε απόλυτα minimal γραμμή, σε λευκή απόχρωση, συνδυασμένη με μαύρο ανάγλυφο τουβλάκι. Η χρωματική έκπληξη έρχεται με τα κόκκινα stools στο μεταλλικό μαύρο τραπέζι της κουζίνας.

Οι χρωματικές εναλλαγές ολοκληρώνονται με το μπάνιο, το οποίο επενδύθηκε με ψηφίδα σε αποχρώσεις του πράσινου, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και διαχρονικό αποτέλεσμα.