Μετεγκατάσταση Επιχείρησης
Κατασκευή εγκαταστάσεων νέων γραφείων και μετεγκατάσταση Marsh Insurance Broker and Risk management

Η Marsh Insurance Broker and Risk management (marsh.com)  ένας από τους μεγαλύτερους brokers παγκοσμίως, αποφάσισε την μεταφορά της έδρας της στην Αθήνα σε νέους χώρους τους οποίους εκμίσθωσε η Grivalia Properties (grivalia.com) επί της Λ. Κηφισίας.

Η Marsh ζήτησε μία αρχιτεκτονικά ενδιαφέρουσα πρόταση που να αντικατοπτρίζει το κύρος της εταιρείας, τον χωροταξικό σχεδιασμό (70 θέσεις εργασίας, εργονομία & οικονομία  χώρου, ροές κτλ.), την ανακατασκευή των χώρων των νέων εγκαταστάσεων σύμφωνα με την αρχιτεκτονική πρόταση και τις απαραίτητες Η/Μ μετατροπές, την πλήρη συσκευασία και μεταφορά υφιστάμενων επίπλων, εξοπλισμού και αρχείου, καθώς και την κατασκευή νέων, τη δημιουργία νέων computer rooms (primary και disaster recovery) και την πλήρη μετεγκατάσταση της εταιρείας εντός 2,5 ημερών (Παρασκευή απόγευμα έως Κυριακή βράδυ.

Το έργο ανατέθηκε συνολικά στην OPUS (single contractor) η οποία υλοποίησε το έργο εντός του αυστηρού χρονοδιαγράμματος των δύο μηνών, παραδίδοντας αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικά σχέδια, ανακατασκευή και ανακαίνιση χώρων (750 μ²) και το συντονισμό του έργου μετεγκατάστασης.

Τα στελέχη της Marsh έφυγαν από το γραφείο τους την Παρασκευή το απόγευμα και την Δευτέρα το πρωί πήγαν στον νέους χώρους της εταιρείας και συνέχισαν την εργασία τους από εκεί που την είχαν αφήσει.