Ανακαίνιση Γραφείων και Εγκαταστάσεων Call Center – Πειραιάς
MCS – Μελέτη, Σχεδιασμός & Κατασκευή

Για την ανακαίνιση γραφείων και εγκαταστάσεων της εταιρείας MCS (μέλος του ομίλου Mellon Group), η ομάδα της OPUS είχε ως στόχο τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για του πελάτες της.

Έτσι, επιλέχθηκε αρχικά μία πολύ «ζωηρή» χρωματική παλέτα, η οποία συνδυάστηκε ιδανικά με τις εκτυπώσεις, τα φωτιστικά και τις custom-made κατασκευές που διακόσμησαν το χώρο. Ο σχεδιασμός των νέων χώρων εργασίας δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά ψυχρά γραφεία άλλων εποχών.

Οι κοινόχρηστοι χώροι επενδύθηκαν με φωτοταπετσαρίες, ιδιαίτερα έπιπλα και φωτιστικά, όλα σε μοντέρνες γραμμές, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να νιώθουν ότι βρίσκονται εκτός χώρου εργασίας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας. Κανένας χώρος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο· ο σχεδιασμός, οι χρωματισμοί και τα έπιπλα, έχουν επιλεχθεί προσεκτικά, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και τις απαιτούμενες προδιαγραφές, διατηρώντας πάντοτε μία κοινή σχεδιαστική γραμμή.

Μετά την ανακαίνιση γραφείων και εγκαταστάσεων του συγκεκριμένου call-center μεγάλοι τραπεζικοί Όμιλοι επισκέφθηκαν τους χώρους της MCS και απέδωσαν τα εύσχημα για το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει η εταιρεία στους εργαζομένους της.