Η πολύ αγαπητή σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη εμπιστεύτηκε τη γνωστή εταιρία αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευής OPUS για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας της κουζίνας. Ένα studio μαγειρικής, στο οποίο συνδυάζονται αρμονικά τα φυσικά υλικά και τα χρώματα, η τεχνολογία και η εργονομία.

Η OPUS δημιούργησε έναν cozy industrial χώρο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο η Μυρσίνη Λαμπράκη θα μπορεί να μας παρασύρει στα μυστικά της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας.

Στη νέα αυτή κουζίνα, ο σχεδιασμός κινήθηκε με βάση την εργονομία, ώστε όλα τα εργαλεία και τα υλικά να είναι άμεσα προσβάσιμα από την ίδια, τόσο για τις ανάγκες των μαθημάτων που παραδίδει, όσο και των video που μαγνητοσκοπεί για τις παρουσιάσεις των συνταγών της.

Για την OPUS, η νέα κουζίνα της Μυρσίνης Λαμπράκη ήταν μία πολύ δημιουργική διαδικασία, αφού χρειάστηκε να σχεδιαστεί ένα περιβάλλον που εκτός του να πληροί της προδιαγραφές μίας επαγγελματία σεφ, να είναι και ικανό να φιλοξενήσει τα χιλιάδες μάτια που θα την παρακολουθούν. Το αποτέλεσμα επιβράβευσε και τις δύο πλευρές στον μέγιστο βαθμό.